Looking for bekende ontwerpers?

bekende ontwerpers
Beste Nederlandse meubelontwerpers Nederlandsdesign.com.
Een complet lijst met zon beetje alle bekende Nederlandse meubelontwerpers vind je op onze startpagina Dutch-design.startpagina.nl. Nederlandse ontwerpers Dit beroemde ontwerp is van Tejo Remy. Wat nu al opvalt is het gebrek aan vrouwelijke Nederlandse ontwerpers, dus ook hiervoor zijn suggesties meer dan welkom.
Nederlandse modeontwerpers.
In 2009 waren Viktor Rolf te gast bij Zomergasten, waar ze onder andere praten over de macht van modebladen. Wil je meer weten over Viktor Rolf, bekijk dan de dvd Because were worth it. Eén van Nederlands meest bekende couturiers is Frans Molenaar.
7 IKEA-designers waarvan je niet wist dat het topdesigners waren Kunstspot.
Zulke massaproductie kan geen exclusief design zijn, zou je denken. Maar wist je dat IKEA heeft samengewerkt met veel verschillende gerenommeerde designers? Misschien heb je onbewust wel topdesign in huis. Zet je schrap: hier zijn zeven beroemde ontwerpers die voor IKEA hebben gewerkt.
Beroemde Modeontwerpers Couturiers Informatie Overzicht.
Hubert de Givenchy werd ook bekend doordat zijn ontwerpen vele beroemde vrouwen werd gedragen. Hij werd op 20 februari 1927 geboren in Beauvais, Frankrijk. Hubert de Chivenchy overleed in zijn slaap in het kasteel, vlakbij Parijs, waar hij al geruime tijd woonde.
Top 100 inspirerende modeprofessionals van NL Overzicht en ranglijst.
De afgelopen maanden heeft Textilia hard gewerkt aan Textilias Fashion Powerlist 2013. Dit jaar presenteren ze voor het eerst de Top 100 van meest invloedrijke, inspirerende en innovatieve modeprofessionals van Nederland. Op 4 november is de ranking van de top 100 bekendgemaakt tijdens de Textilia Mode Experience.
10 modeontwerpers die je moet kennen Dresscode.
Cardin werd een gevierd ontwerper ten tijde van de eerste ruimtereizen, waarbij zijn ontwerpen een futuristisch accent hadden. Zijn bekende Bubble jurken leken zo weggelopen uit een science-fiction film, met moderne technieken en bijzondere kleuren gecombineerd met avant garde design. Cardin's' kleding stond te boek als experimenteel en een tikje te vreemd, maar zijn ontwerpen droegen bij aan een ruimer denkgoed en de vrijheid van expressie, met name voor de emancipatie van vrouwen. Later in zijn carrière verloor hij veel krediet bij de modepers, omdat hij zijn naam verbond aan minder modieuze producten, waaronder auto's' en paraplu's. Tom Ford staat bekend als één van de bekendste ontwerpers van dit moment.
Top 10 Wereldberoemde Modeontwerpers Alletop10lijstjes.
Ook als je minder modebewust bent komen onderstaande namen je vast bekend voor. Deze ontwerpers leiden namelijk een veelbesproken jetsetleven! Hoewel het algemeen bekend was dat Alexander McQueen aan hevige depressies leed, waren zijn fans én familie geschokt toen zijn zelfmoord wereldkundig werd gemaakt.
Lijst van modeontwerpers Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 aug 2018 om 0038. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Contact Us