Results for bekende ontwerpers

bekende ontwerpers
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
Wereldwijd bekend worden met je creaties is maar aan weinigen gegeven. Op deze pagina vind je heel wat realisaties van bekende designers en architecten die geschiedenis hebben geschreven. Designvloer met moderne en industriële look Deweco Floor Solutions. Geschreven door Bram De Vos. in de Categorie: Designers. Industriële vloeren of gietvloeren zijn steeds meer te vinden in hedendaags interieur. De strakke en naadloze look oogt perfect in elk stijlvol interieur. Een ideale keuze die jaren meegaat. Deweco Floor Solutions biedt met zijn Dewefloor PU/D het neusje van de zalm. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. De Engelse designer Jasper Morrison 1959 staat bekend om zijn serieuze minimalistische opvattingen over design. Morrison gaat bij het ontwerpen uit van zijn Super Normal filosofie en wil design zo eenvoudig mogelijk brengen, ontdaan van allerlei versieringen en decoratieve elementen. Charles en Ray Eames. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. Charles en Ray Eames behoren tot meest invloedrijke Amerikaanse designers van de 20ste en 21ste eeuw. Dit ontwerpers echtpaar werd het meest bekend door hun revolutionaire ontwerpen van de Eames Lounge Chair, La Chaise en de Plastic Armchair.
Designers Meubels CILO Interieur.
Designers van topniveau. Bij CILO vindt u de prachtige design meubelen en creaties van gerenommeerde nationale, zoals Jan des Bouvrie en internationaal bekende ontwerpers, zoals Philippe Strack en Patricia Urquiola. De designers die u terug vindt bij CILO staan garant voor kwaliteit van topniveau.
Designers Over de designers Abitare Design for Living.
Magis Me Too. SLV Big White. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.: Telefoon: 31 0 46 260 00 66. Chat: Live via Facebook. Copyright 2018 Abitare Online The Netherlands ontwikkeld door Mova Works Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Onderwerp: Bekende industriele ontwerpers gezocht One More Thing.
Bekende industriele ontwerpers gezocht. ik ben op zoek naar werk van bekende industriele ontwerpers, ik ben heel slecht in namen dus als je er een paar weet en eventueel links kan geven dan waardeer ik dat zeer! Philippe Starck heb ik al en dat geeft misschien ook een beetje een indicatie waar ik naar op zoek ben.
Bekende ontwerpers Landschapsarchitectuur.Net.
Op de volgende onderstaande paginas vindt u een profiel van enkele personen die een belangrijke rol hebben gespeeld binnen het vakgebied. Hierbij komen zowel tuin als landschapsarchitecten aan bod uit zowel het heden als het verleden. Deze lijst zal in de toekomst steeds verder worden uitgebreid. Selectie van ontwerpers.
Trouwjurken merken van bekende ontwerpers en designers.
meestal vallen we hier op de bekende ontwerpers die we kennen. Een uitzondering van een bruidsmodezaak die met een heel nieuwe merk collectie komt. We hebben hier de bekendste merken trouwjurken op een rij. Er zijn er hoogstwaarschijnlijk nog veel meer, maar de meest bekende hebben we opgesomd.
Top 25 Dutch designers volgens Eigen huis interieur Nederlandsdesign.com.
Design stoel de beste design stoelen van Nederlandse ontwerpers. Kroonluchters van Nederlandse ontwerpers. Design collectie Zuiderzeemuseum Enkhuizen. Dutch design tafels. Design salontafel van bekende Nederlandse ontwerpers. Design collectie MoMA Museum of Modern Art New York. Geef een reactie Reactie annuleren.
Top 10 Wereldberoemde Modeontwerpers Alletop10lijstjes.
Ook als je minder modebewust bent komen onderstaande namen je vast bekend voor. Deze ontwerpers leiden namelijk een veelbesproken jetsetleven! Hoewel het algemeen bekend was dat Alexander McQueen aan hevige depressies leed, waren zijn fans én familie geschokt toen zijn zelfmoord wereldkundig werd gemaakt.

Contact Us