Looking for interieur ontwerpers?

interieur ontwerpers
INTERIOR DESIGNERS Residence.
de Kok, Patrick Brugman, Suzanne Loggere en Bart Brugman over interieur in de afgelopen 25 jaar. Als Sascha Faase aan een ontwerp begint, creëert zij eerst flink wat chaos. Gegrepen door een stof of patroon gaat zij op zoek naar de juiste toon, net zo lang totdat zij vindt wat zij zoekt: een gewaagd en persoonlijk interieur.
Designers Meubels CILO Interieur.
Designers van topniveau. Bij CILO vindt u de prachtige design meubelen en creaties van gerenommeerde nationale, zoals Jan des Bouvrie en internationaal bekende ontwerpers, zoals Philippe Strack en Patricia Urquiola. De designers die u terug vindt bij CILO staan garant voor kwaliteit van topniveau.
Binnenkijken bij Eric Kuster Westwing Magazine.
Ik vind het mooi als mensen dingen verzamelen, bijvoorbeeld stenen en schelpen die een eigen verhaal hebben. Een interieur dat ontstaan is gedurende een langere periode, wat je veel terug ziet bij oudere mensen, is eigenlijk het mooist. Zij hebben vaak dingen in huis die ze gedurende hun hele leven hebben verzameld. De meest ideale manier van wonen is volgens de ontwerper in een hotel: alles in één gebouw, inclusief een spa en een gym. Erics favoriete plek in huis is daarom ook zijn slaapkamer. Ik heb eigenlijk alleen een bed, een televisie, internet en een goede badkamer met een mooie walk in closet nodig. Een woonkamer of keuken gebruik ik nauwelijks. Ik bel gewoon de roomservice. Eén van de ontwerpers die Eric inspireert is Tom Ford.
DroomHome Interieur Woonsite.
Nederlandse INTERIEUR ONTWERPERS. Glamour Interieurontwerper Eric Kuster. De ontwerpen van de Nederlandse designer binnenhuisarchitect Eric Kuster 1966 stralen luxe, sexiness glamour uit. Een interieurtrend duurt zo'n' 5/6 jaar! Nu volgen de wit lichte naturel kleuren in het interieur de zwart, donkere, barok inrichting op, zegt Eric Kuster Live.
Interieurontwerpers OBLY vakmensen en professionals.
Le" Gîte" Interieurontwerpers Steenderen. Light Living Interieurontwerpers Woerden. AOZ interieur Interieurontwerpers Beek en Donk. Aangenaam Interieura Interieurontwerpers Purmerend. Artistiek Interieurontwerpers Den Hout. BINNENSHUIS Interieurontwerpers Nijmegen. BLOKmeubel Interieurontwerpers Mierlo. Baltex Blinds Interieurontwerpers Amsterdam. Bangahuys Interieur Interieurontwerpers Franeker. Benchmark Design Interieurontwerpers Tilburg.
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
De strakke en naadloze look oogt perfect in elk stijlvol interieur. Een ideale keuze die jaren meegaat. Deweco Floor Solutions biedt met zijn Dewefloor PU/D het neusje van de zalm. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. De Engelse designer Jasper Morrison 1959 staat bekend om zijn serieuze minimalistische opvattingen over design. Morrison gaat bij het ontwerpen uit van zijn Super Normal filosofie en wil design zo eenvoudig mogelijk brengen, ontdaan van allerlei versieringen en decoratieve elementen. Charles en Ray Eames. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. Charles en Ray Eames behoren tot meest invloedrijke Amerikaanse designers van de 20ste en 21ste eeuw. Dit ontwerpers echtpaar werd het meest bekend door hun revolutionaire ontwerpen van de Eames Lounge Chair, La Chaise en de Plastic Armchair.
Top 25 Dutch designers volgens Eigen huis interieur Nederlandsdesign.com.
De meeste van deze bovenstaande ontwerpers komen ook hier veelvuldig in terug, dus daar kunnen wij ons aardig in vinden. Dat de lijst van de experts zoveel afwijkt van de uiteindelijke top 25 is natuurlijk wel discutabel. Bertjan Pot en Hella Jongerius worden door de experts als duidelijke winnaars gekozen maar eindigen uiteindelijk 18e en 9e. Uiteraard is het wel leuk dat Eigen huis interieur een keer zon onderzoek heeft gedaan.
Interieurontwerpers.
Ben jij nog erg blij met je huis maar ben je ontzettend uitgekeken op je oude interieur? Ga dan eens op zoek naar een professional die jou op weg kan helpen om je weer helemaal happy te voelen in je eigen huis.

Contact Us