Search for nederlandse ontwerpers interieur

nederlandse ontwerpers interieur
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
De strakke en naadloze look oogt perfect in elk stijlvol interieur. Een ideale keuze die jaren meegaat. Deweco Floor Solutions biedt met zijn Dewefloor PU/D het neusje van de zalm. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. De Engelse designer Jasper Morrison 1959 staat bekend om zijn serieuze minimalistische opvattingen over design. Morrison gaat bij het ontwerpen uit van zijn Super Normal filosofie en wil design zo eenvoudig mogelijk brengen, ontdaan van allerlei versieringen en decoratieve elementen. Charles en Ray Eames. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. Charles en Ray Eames behoren tot meest invloedrijke Amerikaanse designers van de 20ste en 21ste eeuw. Dit ontwerpers echtpaar werd het meest bekend door hun revolutionaire ontwerpen van de Eames Lounge Chair, La Chaise en de Plastic Armchair.
Designers Meubels CILO Interieur.
Designers van topniveau. Bij CILO vindt u de prachtige design meubelen en creaties van gerenommeerde nationale, zoals Jan des Bouvrie en internationaal bekende ontwerpers, zoals Philippe Strack en Patricia Urquiola. De designers die u terug vindt bij CILO staan garant voor kwaliteit van topniveau.
DroomHome Interieur Woonsite.
Nederlandse INTERIEUR ONTWERPERS. Glamour Interieurontwerper Eric Kuster. De ontwerpen van de Nederlandse designer binnenhuisarchitect Eric Kuster 1966 stralen luxe, sexiness glamour uit. Een interieurtrend duurt zo'n' 5/6 jaar! Nu volgen de wit lichte naturel kleuren in het interieur de zwart, donkere, barok inrichting op, zegt Eric Kuster Live.
Top 10 interieur designers INTERIOR JUNKIE.
Vooral als ze te maken hebben met internationale interieur designers. Magazine Residence maakt vandaag hun top 10 van internationale interior designers bekend. En deze liegt er niet om. Zo bestaat de top drie uit de Amerikaanse Kelly Wearstler die veel bonte kleuren combineert met een jaren 80 stijl en inspiratie haalt uit het oude Hollywood leuke mix. Ilse Crawford oprichtster van de Britse Elle Decoration en docent aan de Design Academy in Eindhoven staat op nummer 2 gevolgd door designstudio Autoban bestaande uit architect/interieurdesigner Seyhan Ozdemir en Sefer Caglar. Naast de lijst besteedt het blad ook aandacht aan het beste werk van onderstaande ontwerpers als de mooiste interieurs, handige stylingtips, inspirerende shoppings én vind je alle trends op woongebied in 2013.
INTERIOR DESIGNERS Residence.
De interieurs van de Britse Colin Finnegan en de Nederlandse Gerard Glintmeijer staan regelmatig in de schijnwerpers. Zelf blijven ze liever op de achtergrond. Erik Gutter en Sven JF Smit gooien alle ballast in een interieur overboord om vervolgens rust en balans te creëren.
Beste Nederlandse meubelontwerpers Nederlandsdesign.com.
Een complet lijst met zon beetje alle bekende Nederlandse meubelontwerpers vind je op onze startpagina Dutch-design.startpagina.nl. Nederlandse ontwerpers Dit beroemde ontwerp is van Tejo Remy. Wat nu al opvalt is het gebrek aan vrouwelijke Nederlandse ontwerpers, dus ook hiervoor zijn suggesties meer dan welkom.
Top 25 Dutch designers volgens Eigen huis interieur Nederlandsdesign.com.
Op facebook hebben wij ook al eens een competitie gehouden wat het beste Nederlandse meubelmerk is en we hebben ook een shortlist wat volgens ons de beste Nederlandse meubelontwerpers zijn. Ook hebben we al eens een top 10 met de beste design stoelen van Nederlandse makelij samengesteld. De meeste van deze bovenstaande ontwerpers komen ook hier veelvuldig in terug, dus daar kunnen wij ons aardig in vinden. Dat de lijst van de experts zoveel afwijkt van de uiteindelijke top 25 is natuurlijk wel discutabel. Bertjan Pot en Hella Jongerius worden door de experts als duidelijke winnaars gekozen maar eindigen uiteindelijk 18e en 9e. Uiteraard is het wel leuk dat Eigen huis interieur een keer zon onderzoek heeft gedaan.
Interieurontwerpers.
Ben jij nog erg blij met je huis maar ben je ontzettend uitgekeken op je oude interieur? Ga dan eens op zoek naar een professional die jou op weg kan helpen om je weer helemaal happy te voelen in je eigen huis.

Contact Us