Results for bekende ontwerpers interieur

bekende ontwerpers interieur
DroomHome Interieur Woonsite.
Nederlandse INTERIEUR ONTWERPERS. Glamour Interieurontwerper Eric Kuster. De ontwerpen van de Nederlandse designer binnenhuisarchitect Eric Kuster 1966 stralen luxe, sexiness glamour uit. Een interieurtrend duurt zo'n' 5/6 jaar! Nu volgen de wit lichte naturel kleuren in het interieur de zwart, donkere, barok inrichting op, zegt Eric Kuster Live.
Binnenkijken bij Eric Kuster Westwing Magazine.
Eric is verantwoordelijk voor het interieur van talloze bekende Nederlanders als Wendy van Dijk, Linda de Mol, Ronald Koeman en ontwerper Christian Audigier. Daarnaast verzorgde hij het interieur van Amsterdamse clubs Suzy Wong en Jimmy Woo, Club Musk in Hilversum en Camp Nou van FC Barcelona.
Interieurontwerpers.
Ben jij nog erg blij met je huis maar ben je ontzettend uitgekeken op je oude interieur? Ga dan eens op zoek naar een professional die jou op weg kan helpen om je weer helemaal happy te voelen in je eigen huis.
Designers Meubels CILO Interieur.
Designers van topniveau. Bij CILO vindt u de prachtige design meubelen en creaties van gerenommeerde nationale, zoals Jan des Bouvrie en internationaal bekende ontwerpers, zoals Philippe Strack en Patricia Urquiola. De designers die u terug vindt bij CILO staan garant voor kwaliteit van topniveau.
INTERIOR DESIGNERS Residence.
Jaren na zijn dood is de Italiaanse designer actueler dan ooit. Interieur designer Gert Voorjans. Gert Voorjans heeft een hekel aan een huis dat oogt als een showroom, ingericht om indruk te maken. Zijn interieurs zijn bedoeld om in te wonen, te leven en te groeien. Kho Liang: Minimalistische meesterstukken. Als tijdloosheid het belangrijkste criterium is voor een iconisch meubel, dan wint deze bank bij voorbaat. Vijftig jaar geleden is de C 070 ontworpen en dit ontwerp is nog steeds ongekend elegant. Het huis van Nina Campbell. Nina Campbell mag dan bekend staan om de luxueuze, klassieke Engelse stijl, een woning moet voor haar uiteindelijk ook functioneel zijn. Daarom bevat haar kleine Londense huis overal slimme oplossingen. Onlangs gaf ze het een make-over. Interior designers van Studio Raef. Ongecompliceerde perfectie Zij is dol op klassiek. Hij heeft meer trekjes van James Bond. Het lijkt een onmogelijke combinatie.Toch lukte het Studio Raef de stijlen te mixen en leefden de heer en vrouw des huizes nog lang en gelukkig. Dat Menno Kroon ook interieurs ontwerpt is een goed bewaard geheim. Verrassend, want de composities van de bekende bloemkunstenaar.
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
Wereldwijd bekend worden met je creaties is maar aan weinigen gegeven. Op deze pagina vind je heel wat realisaties van bekende designers en architecten die geschiedenis hebben geschreven. Designvloer met moderne en industriële look Deweco Floor Solutions. Geschreven door Bram De Vos. in de Categorie: Designers. Industriële vloeren of gietvloeren zijn steeds meer te vinden in hedendaags interieur. De strakke en naadloze look oogt perfect in elk stijlvol interieur. Een ideale keuze die jaren meegaat. Deweco Floor Solutions biedt met zijn Dewefloor PU/D het neusje van de zalm. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. De Engelse designer Jasper Morrison 1959 staat bekend om zijn serieuze minimalistische opvattingen over design. Morrison gaat bij het ontwerpen uit van zijn Super Normal filosofie en wil design zo eenvoudig mogelijk brengen, ontdaan van allerlei versieringen en decoratieve elementen. Charles en Ray Eames. Geschreven door Niek de Moor. in de Categorie: Designers. Charles en Ray Eames behoren tot meest invloedrijke Amerikaanse designers van de 20ste en 21ste eeuw. Dit ontwerpers echtpaar werd het meest bekend door hun revolutionaire ontwerpen van de Eames Lounge Chair, La Chaise en de Plastic Armchair.
Top 25 Dutch designers volgens Eigen huis interieur Nederlandsdesign.com.
Eigen Huis Interieur. Joep van Lieshout. Kiki van Eijk. Niels van Eijk Miriam van der Lubbe. Piet Hein Eek. Prev: Design op PAN Amsterdam 2012. Terug: Alle berichten. Next: Rocking Bead chair Vroonland Vaandrager. Design stoel de beste design stoelen van Nederlandse ontwerpers. Kroonluchters van Nederlandse ontwerpers. Design collectie Zuiderzeemuseum Enkhuizen. Dutch design tafels. Design salontafel van bekende Nederlandse ontwerpers.
Top 10 interieur designers INTERIOR JUNKIE.
Vooral als ze te maken hebben met internationale interieur designers. Magazine Residence maakt vandaag hun top 10 van internationale interior designers bekend. En deze liegt er niet om. Zo bestaat de top drie uit de Amerikaanse Kelly Wearstler die veel bonte kleuren combineert met een jaren 80 stijl en inspiratie haalt uit het oude Hollywood leuke mix. Ilse Crawford oprichtster van de Britse Elle Decoration en docent aan de Design Academy in Eindhoven staat op nummer 2 gevolgd door designstudio Autoban bestaande uit architect/interieurdesigner Seyhan Ozdemir en Sefer Caglar. Naast de lijst besteedt het blad ook aandacht aan het beste werk van onderstaande ontwerpers als de mooiste interieurs, handige stylingtips, inspirerende shoppings én vind je alle trends op woongebied in 2013.

Contact Us