Searching for belgische ontwerpers?

belgische ontwerpers
Top 10 van de beste Belgische designers.
Bij Belmodo geven we al sinds het prille begin om Belgisch talent en daarom roepen we samen met hen op om op vrijdag 21 oktober 2016 je mooiste Belgische kledingstukken uit de kast te halen en samen met ons mode van eigen bodem in de spotlights te zetten!
Deze Belgische ontwerpers gaan voortaan door het leven als b. Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Deze Belgische ontwerpers gaan voortaan door het leven als baron. 19/07/2017 om 1038: door flb, belga Print Corrigeer. Koning Filip deelt elk jaar vlak voor de Belgische nationale feestdag een resem eretekens uit. Dit jaar worden onder andere modeontwerpers Dries Van Noten en Edouard Vermeulen tot de adelstand verheven.
5 x opkomende Belgische modetalenten die je moet kennen Style Nina HLN.
Style Morgen gaat Paris Fashion Week van start en naar goeder gewoonte showen weer heel wat Belgische talenten. Naast Dries, Ann en co zijn er ook heel wat relatief onbekende ontwerpers aanwezig. Wij kozen de 5 meest veelbelovende uit. BEEN by D'Heygere.'
Tien Belgische ontwerpers die u moet kennen De Standaard.
Niet te missen. Tien Belgische ontwerpers die u moet kennen. 04/03/2014 om 1328: door edm. Sylvain Willenz Foto: Koen Bauters. Onze modeontwerpers mogen dan wel momenteel de show stelen in Parijs, ook als het op interieur en productdesign aankomt, hebben we heel wat talent in huis.
Alle artikels over belgische" ontwerpers" KnackWeekend.be.
Mijn abonnement beheren. Mijn abonnement koppelen. Voordelen voor abonnees. Alles over belgische ontwerpers. Biografie van Raf Simons. Géén ex-student van de Antwerpse Academie, maar wel creatief directeur van modehuis Dior. Tim Van Steenbergen. Jean Paul Knott. Marjolijn Van den Heuvel.
Ontwerpers van Belgische bodem VISITFLANDERS.
Maak kennis met de top van de Belgische designers. Velen van hen begonnen hun carrière aan de prestigieuze Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen: Christian Wijnants, Tim van Steenbergen, Kris van Assche, Peter Pilotto en Christopher De Vos. Lees verder en ontdek hun succesverhaal.
CategorieBelgisch: modeontwerper Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 jan 2017 om 1044. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Antwerpse Zes Wikipedia.
Tegelijkertijd begon het ITCB ook de campagne Mode, dit is Belgisch waarin Belgische merken werden gepromoot. De styling in het magazine werd door deze afgestudeerden van de Antwerpse modeopleiding verzorgd en vormde samen met de Gouden Spoel wedstrijden voor een nationaal platform voor de jonge ontwerpers.

Contact Us