More results for beroemde ontwerpers

beroemde ontwerpers
Beste Nederlandse meubelontwerpers Nederlandsdesign.com.
Zijn het de beroemde klassiekers zoals Rietveld of Gispen of zijn die inmiddels qua populariteit en faam voorbij gestreefd door de nieuwe Nederlandse design goden zoals Tejo Remy, Jurgen Bey, Piet Hein Eek of Marcel Wanders? Op Nederlandsdesign.com bespreken we de belangrijkste Nederlandse ontwerpers van de afgelopen honderd jaar.
7 IKEA-designers waarvan je niet wist dat het topdesigners waren Kunstspot.
Zulke massaproductie kan geen exclusief design zijn, zou je denken. Maar wist je dat IKEA heeft samengewerkt met veel verschillende gerenommeerde designers? Misschien heb je onbewust wel topdesign in huis. Zet je schrap: hier zijn zeven beroemde ontwerpers die voor IKEA hebben gewerkt.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Dit zijn de beroemdste modeontwerpers ooit KledingOnline.com.
08/04/2015 door Bastiaan Reageer. De wereld kent vele mode ontwerpers, maar slechts een paar behoren tot de top. Als je mode op de voet volgt, kun je het lijstje wel dromen. Als je minder modebewust bent, ken je deze namen vast ook.
Zo word je modeontwerper.
Er zijn ontwerpers die dat zelf doen, maar soms maken anderen de patronen voor hen. Van ieder patroon wordt één exemplaar gemaakt, dat is het proefmonster. En als dat helemaal goed is, kan het nieuwe ontwerp worden geproduceerd. Sommige ontwerpers doen echt alles zelf.
10 modeontwerpers die je moet kennen Dresscode.
10 modeontwerpers die je moet kennen. De modewereld zit vol met ontwerpers die hun 15 minuten aan faam beleven of inmiddels achter zich hebben. Toch zijn er een aantal iconische ontwerpers die zich keer op keer opnieuwe hebben weten uit te vinden en vandaag de dag nog steeds relevant zijn.
Top 10 Wereldberoemde Modeontwerpers Alletop10lijstjes.
Ook als je minder modebewust bent komen onderstaande namen je vast bekend voor. Deze ontwerpers leiden namelijk een veelbesproken jetsetleven! Hoewel het algemeen bekend was dat Alexander McQueen aan hevige depressies leed, waren zijn fans én familie geschokt toen zijn zelfmoord wereldkundig werd gemaakt.
Lijst van modeontwerpers Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 aug 2017 om 2110. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Contact Us