Search for meubel ontwerpers

meubel ontwerpers
CategorieNederlands: meubelontwerper Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 okt 2016 om 2002. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Sequens meubelontwerpers meubelmakers haardmeubel tafels dressoir hifi wandkasten kantoor meubilair salontafels garderobekasten kledingkasten badkamers keukens butsudan.
Origineel design rechtstreeks van de makers MADE.com.
Over design op maat gesproken: niets zo lekker als een meubel dat zich aan je lichaam aanpast. Bankhangen krijgt een nieuwe betekenis dankzij onze comfortabele zitzakken. Pak je koffers. Opbergruimte vanaf 29. Jij hebt rommel om weg te stouwen en wij hebben opbergruimte waar je mee wil pronken: match made in heaven. Ontdek onze stijlvolle koffers en kisten. Haal interieurinspiratie uit alle windstreken en bekijk ons design bij mensen thuis. Breng je design tot leven. Jouw creativiteit onze klantenbasis? Surf naar ons TalentLAB en ontdek hoe je MADEs volgende topdesigner wordt. MADE werkt niet met tussenpersonen, maar levert direct van de fabriek aan de klant. Meer uit de pers. Een tot in de puntjes verzorgd huis vol designmeubels. Met online platform MADE.COM is dit een stuk makkelijker te realiseren. Meer uit de pers. MADE is de interieur webshop waarin meubels direct worden gekocht van de makers. Simpel, snel en goedkoop. Meer uit de pers. Op het interieurplatform MADE.COM vind je ontwerpen van jong designtalent, prijswinnende ontwerpers en gerenommeerde fabrikanten.
Vintage Meubels uit de jaren 30 70 Ztijl Vintage Design Meubels. Vintage Meubels uit de jaren 30 70 Ztijl Vintage Design Meubels.
Al de vintage design meubels die we verkopen zijn origineel en authentiek uit het midden van de 20e eeuw; jaren 30 tot jaren 80. De meeste vintage meubels die we aanbieden zijn van bekende ontwerpers en fabrikanten; ontwerpers zoals: Cees Braakman, W.H.
Interieurontwerpers.
Dat neemt niet weg dat er maar één tarief voor ontwerpers is, dus wat dat betreft zal er voor elk budget een interieurontwerper te vinden zijn. Interieurontwerpers met een jarenlange staat van dienst en een heel scala aan prijzen op hun naam zullen een stuk duurder zijn om in te huren dan een starter.
Bekende designers architecten Interieurdesigner.
Charles en Ray Eames behoren tot meest invloedrijke Amerikaanse designers van de 20ste en 21ste eeuw. Dit ontwerpers echtpaar werd het meest bekend door hun revolutionaire ontwerpen van de Eames Lounge Chair, La Chaise en de Plastic Armchair. Maarten Van Severen.
Designers Meubels CILO Interieur.
Design is immers duurzaam, tijdloos en gaat generaties lang mee. Bij CILO laten wij u graag kennis maken met de ontwerpers achter uw fauteuil, design bank of lamp. De inspiratie, de ideeën en de gedachtes achter een ontwerp zijn vaak fascinerend en geven uw design meubel extra waarde.
Beste Nederlandse meubelontwerpers Nederlandsdesign.com.
Dutch design top 100. Zelf meubel toevoegen. Hoe werkt de database? Nederlandse design evenementen. Buitenlandse design evenementen. Dutch design stoelen. Dutch design tafels. Dutch design lampen. Edward van Vliet. Kiki van Eijk. van Eijk van der Lubbe. Piet Hein Eek. Zoek Dutch design! Beste Nederlandse meubelontwerpers. 20/05/2011 door NLdesign 5 reacties. Wie is de beste Nederlandse meubelontwerper? Zijn het de beroemde klassiekers zoals Rietveld of Gispen of zijn die inmiddels qua populariteit en faam voorbij gestreefd door de nieuwe Nederlandse design goden zoals Tejo Remy, Jurgen Bey, Piet Hein Eek of Marcel Wanders? Op Nederlandsdesign.com bespreken we de belangrijkste Nederlandse ontwerpers van de afgelopen honderd jaar.

Contact Us