Search for nederlandse lampen ontwerpers

nederlandse lampen ontwerpers
Moooi lampen Design lamp kopen FLINDERS verzendt gratis.
De Moooi lampen serie is een lust voor het oog. Ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers zijn de lampen niet meer weg te denken uit de Nederlandse design wereld. Maar ook internationaal gooit deze collectie hoge ogen. Wat dacht je van de Random light, Heracleum, Raimond en Dear Ingo?
De Lamp stijlinstijlstijlinstijl.
Om er een paar te noemen.: Tom Dixon, brits ontwerper en met name bekend van zijn Pendant lights BEAT fat, wide small Deze lampen komen prachtig uit bij elkaar of meerdere groepen bijvoorbeeld boven een bar of leestafel. Bertjan Pot, één van Nederlands meest toonaangevende ontwerpers. Hij ontwierp voor MOOOI de prachtige transparante bollen Random Light. Schitterend ook in groepen aan wat hogere plafonds. Een van mijn persoonlijke favorieten is Ingo Maurer, een Duits industrieel ontwerper 1932. Hij ontwierp in de jaren 90 b.v. Lucellino en Birdies nest waarin ook weer een hoofdrol voor de gloeilamp is weggelegd, ditmaal met vleugeltjes. Nog een herkenbaar ontwerp wat ik erg leuk vind van Ingo Maurer is de Zettelz 1998 een lamp met allemaal stukjes Japans papier met gedichten en tekeningen, vastgemaakt aan ijzerdraadjes. Natuurlijk zijn er nog vele andere ontwerpers, teveel om allemaal op te noemen daarom tot slot het Nederlandse ontwerpersduo Brand van Egmond.
Design lampen verlichting Brink Licht.
Travetta is een geweldige nieuwe pendelarmatuur van Vesoi. Log in, bekijk uw korting en bestel direct. Laat u adviseren door uw account manager. Volg eenvoudig de status van uw order. Lichtontwerp van concept tot plattegrond. Maatwerk armaturen voor elk project.
Design lampen verlichting Grote collectie MisterDesign.
Bij MisterDesign vindt u design lampen van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige lampen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Design verlichting uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem.
ontwerpers L.A. Lichtarchitektuur.
Studio Italia design. Ontwerpers per pagina 60. Claesson Koivisto Rune. Diego Rossi, Raffaele Tedesco. Lucie Koldová Dan Yeffet. Alberto Meda / Paolo Rizzatto. Andreas Lund Jacob Rudbeck. Anton de Groof. Bruno van Meenen. Care of BKRD. Carlotta de Bevilacqua, Paola di Arianello.
Dutch Design Lamp online webshop alle Dutch Design Lampen Mooi Verlichting.
De lamp is leverbaar in vier verschillende kleuren en in vier verschillende vormen.De namen van de lampen zijn ontleend aan oude Hollandse steden die door hun charme en handelsinstinct staan voor Dutch Design namelijk een mengeling van schoonheid, stijl en praktische mogelijkheden.De Nederlandse ontwerper Camille de Vreede ontwierp de lampen in opdracht van Dutch Design Brand.
Design hanglampen vindt u bij Lichtstudio van der Hee Lichtstudio van der Hee.
Wij bieden u een unieke mix van gerenommeerde buitenlandse merken tot Nederlandse ontwerpers. Design en meer! Lichtstudio Vanderhee heeft tafellampen, vloerlampen, badkamerverlichting, plafondlampen, spots en tuinverlichting in haar collectie opgenomen. Maar ook voor design hanglampen kunt u bij ons terecht. We bieden u lampen in uiteenlopende stijlen, zodat er altijd één is die past bij uw interieur en woonstijl.
Design Lampen Rotterdam.
Lichtobjecten van Nederlandse bodem. Lampen met een verrassend design. Elegante glazen lampen. Italiaanse design verlichting. Lampen van gerecycled karton. Eigenzinnige design verlichting. Ingo Maurer lampen. Lampen van metaal, staal en koper. Jacco Maris lampen. Schitterende LED verlichting. Jake Dyson lampen.

Contact Us