Search for nederlandse lampen ontwerpers

nederlandse lampen ontwerpers
Vintage Design Meubels, Lampen en Accessoires Ztijl Design. Vintage Design Meubels, Lampen en Accessoires Ztijl Design.
Ztijl.nl Stijl voor vintage design meubels, lampen en accessoires uit de 20e eeuw. De naam Ztijl.nl is een knipoog naar De Stijl, een Nederlandse kunststroming uit de jaren 30. De Z van Ztijl verwijst naar de bekende zigzag-stoel van Gerrit Rietveld, één van de bekendste ontwerpers uit deze stroming.
Hollands Licht Designverlichting door Nederlandse ontwerpers.
Ik schilder geen koeien, maar licht, zei een Hollandse schilder ooit. Het spel van licht en donker, van lucht en landschap, is door de eeuwen heen een inspiratiebron voor kunstenaars en ontwerpers. Het gebruik van licht en het effect daarvan speelt een belangrijke rol in de collectie van Hollands Licht.
Design hanglampen vindt u bij Lichtstudio van der Hee Lichtstudio van der Hee.
Wij bieden u een unieke mix van gerenommeerde buitenlandse merken tot Nederlandse ontwerpers. Design en meer! Lichtstudio Vanderhee heeft tafellampen, vloerlampen, badkamerverlichting, plafondlampen, spots en tuinverlichting in haar collectie opgenomen. Maar ook voor design hanglampen kunt u bij ons terecht. We bieden u lampen in uiteenlopende stijlen, zodat er altijd één is die past bij uw interieur en woonstijl.
De mooiste lampen van Nederlands ontwerp WonenCo.
In het donker was niet alleen het blauwe licht te zien, maar ook een bijzonder geometrisch dessin dat op het crèmekleurige papier van de lampen is gezeefdrukt. Loena, Lantern is een dromenvanger in de slaap of kinderkamer en een lichtend baken in de duisternis. Dit hemellichaam past aan elk plafond, zeggen de ontwerpers zelf over hun bijzonder lichtontwerp.
Lampen Verlichting van Nederlandse ontwerpers Odesi.
Wanneer je kiest voor een design lamp ga je voor iets bijzonders. De design lampen van Odesi worden gekenmerkt door bijzondere vormen, technieken en materialen. Doordat onze ontwerpers hier bewust over na hebben gedacht ontstaat er iets dat puur en echt is.
Lamp Archives Nederlandsdesign.com.
Hier kan je ook zelf meubels van Nederlandse ontwerpers toevoegen. Bekijk hier onze lijst met beroemde Nederlandse meubelontwerpers. Wil je ook een keer een designevenement of woonbeurs bezoeken? Bekijk dan onze evenementenkalender. Ben jij ook gek op Nederlands design? Like ons dan op Facebook, of volg ons op Twitter. Dutch design blog. Heracleum lamp Bertjan Pot. 18/10/2015 0 Reacties. 57 Dutch Design top 100 nr.58 Bij deze Heracleum lamp maakt Bertjan Pot zoals we van hem gewend zijn gebruik van de laatste technieken. Niet alleen zijn de lampen van LED, ook bevat deze lamp geen draden.
ontwerpers L.A. Lichtarchitektuur.
Studio Italia design. Ontwerpers per pagina 60. Claesson Koivisto Rune. Diego Rossi, Raffaele Tedesco. Lucie Koldová Dan Yeffet. Alberto Meda / Paolo Rizzatto. Andreas Lund Jacob Rudbeck. Anton de Groof. Bruno van Meenen. Care of BKRD. Carlotta de Bevilacqua, Paola di Arianello.

Contact Us