Results for tassen nederlandse ontwerpers

tassen nederlandse ontwerpers
5x originele tassen van Nederlandse ontwerpers Talita Kalloe.
Posted by Talita Kalloe Dec 09, 2015 1 Reactie op 5x originele tassen van Nederlandse ontwerpers Way of Life, Zeg Maar Jij. Vera de Ruijter is de creative founder van de online conceptstore Brainy Days en haar eigen inspirerende showroom aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam.
Cin by Cindy Jeurissen Tassenontwerpster.
16 July 2012 Nederlandse tassenontwerpsters maken unieke tassen van gebruikte bannerdoeken van de Vierdaagsefeesten en eigen restantmateriaal. Eén van deze ontwerpers is Cindy Jeurissen. 16 July 2012 Nederlandse tassenontwerpsters maken unieke tassen van gebruikte bannerdoeken van de Vierdaagsefeesten en eigen restantmateriaal.
The Little Green Bag Tassen, Accessoires en Sieraden.
The Bag van Cowboysbag is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, maar Cowboysbag verrast ons ieder seizoen met een trendy collectie tassen, portemonnees, armbanden en andere accessoires. Fred de la Bretonière is geboren in Amsterdam in 1944.
8 jonge tassenlabels die je waarschijnlijk nog niet kent.
Het Nederlandse trio Raëlli, Vanessa en Luca ontwerpen minimalistische, limited edition tassen voor hun label Wauw and Lulu. Met de handgemaakte leren tassen hoopt het drietal dat je genoeg hebt aan één mooie investering en niet gaat snackshoppen overconsumeren dus.
5x originele tassen van Nederlandse ontwerpers Soul Stores.
5x originele tassen van Nederlandse ontwerpers. december 9, 2015 by Talita Kalloe 1 Comment. Een tas voelt voor vele vrouwen als een tweede huisje. Je portemonnee, agenda, make-up en andere spulletjes draag je altijd met je mee. Vandaag deel ik met jullie mijn vijf favoriete stijlvolle tassen.
Hedendaagse Ontwerpers Tassenmuseum Hendrikje.
Tassenmuseum Hendrikje promoot deze hedendaagse ontwerpers door exposities en verkoop in de museumwinkel. Lees hier meer over hedendaagse ontwerpers in Tassenmuseum Hendrikje en bekijk hieronder een selectie tassen van deze hedendaagse ontwerpers. Avondtas, Cora Jacobs, Filipijnen. De tassen van Cora Jacobs staan bekend om het gebruik van verschillende natuurlijke materialen uit de Filipijnen zoals schelpen, bamboe, jute, leer, raffia en kralen. Door het ontwerpen van de tassen promoot ze Filipijns vakmanschap. MEER INFORMATIE OVER DEZE TAS. Handtas van leer, Jan Jansen, Nederland, 2007. Deze handtas is geschonken door de schoenenontwerper Jan Jansen bij de opening van Tassenmuseum Hendrikje aan de Herengracht in 2007. MEER INFORMATIE OVER DEZE TAS. Handtas van oude ansichtkaarten, Georgette Koning, Nederland, 2007. Georgette Koning ontwierp deze tas ter ere van de opening van Tassenmuseum Hendrikje op de nieuwe locatie in Amsterdam. De oude ansichtkaarten zijn van Amsterdam en in het midden is het wapen van Amsterdam met drie Andreaskruisen te zien. MEER INFORMATIE OVER DEZE TAS. Leren clutch-schoudertas, Omar Munie, Nederland, 2010. Schenking Omar Munie. Omar Munie is een getalenteerde Nederlandse designer van Somalische afkomst.
Dutch Design Tassenmuseum Hendrikje.
Andere Nederlandse ontwerpers waarvan je tassen en accessoires kan kopen in de Museumwinkel van Tassenmuseum Hendrikje zijn By-lin van Linde van der Poel, Wim Mutsaers, Marck MO, JANSSEN designed in Holland, Keecie en Marjon Leek. Hester van Eeghen. Hester van Eeghen wordt beïnvloed door architectuur.
Tassen door Nederlandse ontwerpers Ward's' Art.
Gemaakt voor kinderen. Tassen door Nederlandse ontwerpers. Unieke en handgemaakte tassen door Nederlandse ontwerpers. Van de meeste tassen wordt geen tweede gemaakt. Mocht u aan een model net iets anders willen, dan is dat geen probleem. De meeste ontwerpers werken in opdracht.

Contact Us