More results for ontwerpers nederland

ontwerpers nederland
Home BNO.
Driving Dutch Design, het programma dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap, is weer begonnen. BNO Infographics Jaarprijs 2018 van start. Wij zijn weer op zoek naar de beste datavisualisatie of infographic uit 2017. Doe mee en maak kans op 1500 euro. Sluit je aan! Wij zijn de grootste beroepsorganisatie van ontwerpers in Nederland.
Nederlandse couturier, couture, mode, kleding, fashion, ontwerper, Nederland, Belgie, nieuws.
In ons land geen modefestijn waar de bubbelwijn van MC niet wordt geserveerd. Mode is een feestje in Nederland en dat geldt zeker voor onze coutureshows. Ronald Kolk vierde dit weekend feest met alweer zijn 10e show én de geboorte van een tassen en schoenenlijn. Nederlandse" couture is in de eerste plaats praktisch, zei Kolk ooit in een interview. Je" zal wel moeten. Bij ons moet ieder stuk worden verkocht. Daar eten wij van" Bij Nederlandse couture gaat het dan ook niet over mode, maar veeleer over mantelpakken. Buitengewoon mooi gemaakte mantelpakken, dat wel, die inderdaad goed verkopen. Goede reden voor de ontwerpers om hun clientèle met enige regelmaat in de watten te leggen.
Nederlandse modeontwerpers.
Lees hier het interview dat Parool met Fong Leng en ontwerper Bas Kosters hield. De documentaire Hollands design: Nederland en mode besteedt aandacht aan Nederlandse mode-ontwerpers als Viktor Rolf, Jan Jansen, Iris van Herpen en Claudy Jongstra. Terug naar dossier: Nederlandse mode.
Designers Amsterdam Fashion Week.
Dit is een overzicht van designers uit Nederland en België die hun collecties hebben getoond tijdens de Amsterdam Fashion Week. Maaike Van den Abbeele. Francisco van Benthum. Das Leben Am Haverkamp. Boaz van Doornik. Fleur van Maarschalkerwaart en Fiona Makkink.
Lijst van modeontwerpers Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 22 aug 2017 om 2110. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
CategorieNederlands: modeontwerper Wikipedia.
Mode in Nederland. Zie de categorie Fashion designers from the Netherlands van Wikimedia Commons voor mediabestanden. Deze categorie bevat de volgende ondercategorie. Arubaans modeontwerper 1 P. Artikelen in de categorie Nederlands" modeontwerper." Deze categorie bevat de volgende 69 paginas, van in totaal 69.
Top 25 Dutch designers volgens Eigen huis interieur Nederlandsdesign.com.
Design stoel de beste design stoelen van Nederlandse ontwerpers. Kroonluchters van Nederlandse ontwerpers. Design collectie Zuiderzeemuseum Enkhuizen. Dutch design tafels. Design salontafel van bekende Nederlandse ontwerpers. Design collectie MoMA Museum of Modern Art New York. Geef een reactie Reactie annuleren.
Dit zijn de nieuwe Dutch Designers Bright.nl.
Veel jonge ontwerpers, die zichtbaar bezig zijn met de maatschappelijke functie en betekenis van mode. Ze wil het vakgebied vernieuwen door middel van experimenten, materiaalonderzoek en innovatie. Duran Lantink Jan Hoek Sistaaz of the Castle. Nanna van Blaaderen Woolmark Collection. Futura Racing Ankersmit Autumn/Winter 2016. Liselore Frowijn Apocalypse Me Now Spring/Summer 2016. De producten, veelal tot stand gekomen door materiaalvernieuwing en in samenwerking, zijn ontworpen met veel gevoel voor esthetiek. Het meer traditionele industrieel ontwerpen was dit jaar minder vertegenwoordigd. Scholten Baijings / Studio Wieki Somers / Christien Meindertsma / Kirstie van Noort 2016/Arita. Space Encounters Lensvelt Boring Collection. Christien Meindertsma FLAX Chair. Simone Post Post-Vlisco Carpet. MVRDV Crystal houses/Glazen baksteen. Verdieping over design in Bright Ideas.: Waarom wint Dutch Design? In april ging wederom een Milan Design Award, uitgereikt op s werelds belangrijkste designbeurs, mee naar Nederland.

Contact Us